You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rompers

Rompers

Ontwerp je unieke romper met je eigen tekst!

Bezorg iemand een zeer speciaal cadeau bij een geboorte. Maak bekend dat er een nieuw mensje op de wereld wordt gezet of gewoon voor je eigen kindje.

De rompers worden per bestelling handgemaakt, dus elk item is uniek! Het bekende Miss Amber logo komt op de rug bij de nek.

Geef kleur en de tekst aan en ik ga voor je aan de slag. Heb je een logo, afbeelding of een ander idee? Stuur dan een mailtje naar me@missamber.nl en ik maak het. Prijs is op basis van geselecteerde kleuren en producten en bedrukking aan een zijde. 

Heeft u andere wensen? Mail mij dan! Samen komen we er wel uit!Ontwerp je unieke romper met je eigen tekst!De romper is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren; wit, zwart, roze en blauw. Standaardmaat 68.Geef de kleur en de tekst aan en ik ga voor je aan de slag. Heb je een logo, afbeelding of een ander idee? Stuur dan een mailtje naar me@missamber.nl en ik maak het. Prijs is op basis van geselecteerde kleuren en producten en ..

€ 11,00

Ontwerp je unieke romper met je eigen tekst!De romper is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren; wit, zwart, roze en blauw. Standaardmaat 68.Geef de kleur en de tekst aan en ik ga voor je aan de slag. Heb je een logo, afbeelding of een ander idee? Stuur dan een mailtje naar me@missamber.nl en ik maak het. Prijs is op basis van geselecteerde kleuren en producten en ..
€ 11,00 Excl. BTW: € 9,09

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1